Pacienti kthehet nga vdekja klinike – Dr. Baton Bekeri pjesë e ekipit të mjekëve

Profesori, Sadik Krasniqi përmes rrjetit social “Facebook”, ka falënderuar mjekët e QKUK-së, të cilët falë përkushtimit të tyre dhe angazhimit të shpejt, pacientin (B.K), nga vdekja klinike e kanë rikthyer në jetë.

“Zoti i ruajtë mjekët e Kosovës!

640x74

Mrekullitë ndodhin për çdo ditë nga njerëzit e mirë!”, ka shkruar profesor Krasniqi.

Falënderimi i plotë i prof. Sadik Krasniqit:

Sot mjekët tanë të emërgjencës dhe të kardiologjisë në Prishtinë, pas një sulmi në zemër të pacientit të tyre (B.K), të cilit për një qast iu bllokua puna e zemrës, pa shenja jete, ekipi mjekëve të emërgjencës ia shpëtuan jetën, fillimisht duke ia shtypur gjoksin mjekët, me radh deri sa nga duart e dr. Jeton Morinës duke ia shtypur gjoksin iu kthyen shenjat e jetës, rifilloj puna e zemrës së pacientit! Pacientin e dërguan në sallën e operimit dhe me intervenimin e kirurgëve doktorë Luan Keka dhe doktor Vigan Mahmutaj kirurg invaziv, të cilët e ç’bllokuan enën e mbyllur i vunë stendën dhe pacienti shpëtoi dhe ndihet mirë dhe në gjendje stabile! Tani përkujdesjes dhe interesimit për pacientin menjëherë iu bashkangjitën edhe prof. dr. Gani Bajraktari dhe dr. Artan Krasniqi.

Shumë respekt për mjekët tonë, Zoti i ruajt!

Faleminderit shumë ekipit të mjekëve:

Luan Keka, Kardiolog invaziv

Vigan Mahmutaj Kardiolog invaziv

Dr.Jeton Morina

Dr. Erolind Dërmaku

Specialiste dr.Feime Sadiku

Spec.dr. Nerxhivane Halimi

Kardiolog dr. Baton Bekeri

Inferm. Gëzim Bêrbatovci

Inferm Arta Istrefi

Inferm. Aferdita Gjigoli

Inferm. Bastri Peci

Inferm. Afrim Pantina

Zoti i ruajtë mjekët e Kosovës!

Mrekullitë ndodhin për çdo ditë nga njerëzit e mirë!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.