Organizohet Turnir në Futboll të Vogël dhe Kros (Foto)

Këshilli Rinor i Rahovecit në bashkëpunim me drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport, kanë organizuar turnir në futboll të vogël dhe kros për nderë të 8 vjetorit të pavarësisë.

Në një komunikatë dërguar mediave, konfirmohet se për nderë të ditës së pavarësisë do të organizohet edhe turnir në futboll të vogël, organizime që i kanë munguar qytetit tonë.

Më poshtë komunikata e plotë:

640x74

Këshilli Rinor i Rahovecit

KËSHILLI RINOR I RAHOVECIT NË BASHKËPUNIM TË NGUSHT ME DREJTORIN PËR KULTURË, RINI DHE SPORT ORGANIZON:

TURNIR
NË FUTBOLL TË VOGËL
& KROS
LAJMROHEN TË GJITHË TË INTERESUARIT PËR ORGANIZIMIN E TURNIRIT NË FUTBOLL TË VOGËL, I CILI DO TË ORGANIZOHET PËR NDER TË DITËS SË PAVARSISË SË KOSOVËS, NË 8 VJETORIN.

REGJISTRIMI I EKIPEVE DO TË BËHET NGA DATA 12.02.2016 DERI MË 14.02.2016 NE ORA 12:00, KU EDHE DO TË HIDHET SHORTI DHE FILLON TURNIRI. FINALJA ME 16 SHKURT NË ORA 15:30 NË “ TONI SPORT “

PARAQITJA E EKIPEVE DO TË BËHET NË LOKALET E “ TONI SPORTIT “ DHE NË KËTA NUMRA TË TELEFONIT
044401201 DHE 044204096

EKIPET DO TË JENË AKTIV NË LOJË ME 4+1 LOJETAR, DERI NË 10 LOJËTAR, SI DHE MAKSIMUMI I LOJËTARVE AKTIV DO TË JETË DY FUTBOLLIST.

KROSI DO TË ORGANIZOHET ME DATË 16.02.2016, NË ORA 10:00, FILLON NGA PARKU I QYTETIT-BODRUMI I VJETËR-RRUGA E TREGUT-SEMAFORAT-PARKU I QYTETIT

TË GJITHË SË BASHKU NËPËRMJET SPORTIT DO TË
FESTOJMË 8 VJETORIN E PAVARSISË SË KOSOVËS.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.