Oferta 2+1 gratis tani edhe në Brestoc, Hoqë e Vogël dhe Nagac

Kompania Artvision sjellë ofertën e jashtëzakonshme për klientët e rinj edhe në fshatërat Hoqë e Vogël, Nagac dhe Brestoc.

Artvision po vazhdon me zgjerimin e rrjetit dhe kujdesi për klientët është i madh dhe i njëjtë për të gjithë.

640x74

Kështu, kujdesi 24 orësh ashtu sikurse ofertat ekskluzive arrijnë edhe në fshatërat Nagac, Brestoc dhe Hoqë e Vogël.

IMG_8533

Me dy muaj pagesë për klientët e rinj, një muaj e fitoni falas, me internet 15 MB/s dhe 130 kanale HD.

Përfitoni nga oferta 2+1, merrni kualitetin më të lartë duke kursyer xhepin…

Kontaktoni në:

045 245 688

044 725 736

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.