Objekt i ri spektakolar për SHFMU “Katër Dëshmorët” në Ratkoc

Të premten, nga kryetari i komunës u nënshkrua një kontrata për projektin “Ndërtimi i aneksit të SHFMU “KATËR DËSHMORËT” në Ratkoc”.

Me ndërtimin e këtij aneksi shkollor, i cili do të përmbajë në vete 14 dhoma mësimi (klasa), sallën e arsimtarëve dhe hapësirat tjera, do të bëhet e mundshme që nxënësit e kësaj shkolle të mbajnë mësim në një ndërrim të vetëm.

640x74

Vlera e projektit është 899.991,89 €.

Postimi i plotë nga komuna: https://www.facebook.com/rahoveckomuna/posts/396770219241388

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.