Nuk mendoj për asgjë tjetër, pos zbulimit të rastit të Elvisit, thotë Beatrisa Pista Demiri (Video)

Beatrisa Pista Demiri ka folur edhe për karrierën e saj personale në emisionin “Perspektiva” të portalit Rahoveci24 i prodhuar nga Artvision.

Beatrisa Pista Demiri pasi foli për vrasjen e një prej veprimtarëve më të mëdhenj që ka pasur Rahoveci, vëllait të saj Elvisit, ajo foli edhe për karrierën personale.

E pyetur se cilat janë aspiratat e saj në të ardhmen dhe a mendon të jetë pjesëmarrëse në zgjedhjet e ardhshme, ajo u shpreh se nuk i intereson kjo gjë për momentin.

640x74

Ja çka thotë ajo për karrierën personale nga minuta 14:00 e emisionit:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.