Nuk ka punë? Haxhijaha ofron punë për të interesuarit (Foto)

Kompania lider, Haxhijaha, me anë të një konkursi publik i ka bërë thirrje të gjithëve që janë të interesuar për vendin e lirë të punës agjent tregtar (komercialist) që të bëjnë aplikimet e tyre.

Aplikacioni është për agjent të shitjes në terren për Bodrumin e Vjetër dhe të gjithë personat e interesuar që i plotësojnë kriteret mund të aplikojnë.

Kushtet që nevojiten për aplikantët potencial:
– Të ketë të kryer shkollën e mesme
– Të ketë patent shoferi kategoria “B” (e preferueshme C).
Të ketë aftësi komunikimi dhe prezantimi.
Të interesuarit për aplikim mund të paraqiten pranë zyres së ndërmarrjes “Haxhijaha” në rrugën “Xhelal Hajda – Toni” nr. 162 në Rahovec.

640x74

/Rahoveci24/

konkurs

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.