Nuk ka nevojë më të shkoni në Gjakovë – ProLab në Rahovec i ka TË GJITHA!

Qytetarët e komunës së Rahovecit vazhdimisht drejtohen për në komunën e Gjakovës për të gjetur shërbimet adekuate shëndetësore të cilat edhe janë të kushtueshme edhe vështirë zihet radha në institucione të ëndryshme private, por mbi të gjitha janë kostot e ndryshme të rrugës, e pamundësi të transportit.

Të gjitha këto janë eliminuar në Rahovec nga Prolab Medical & Laboratories, që është hapur pak kohë më parë në komunën e Rahovecit.

640x74

E gjetur buzë rrugës “Xhelal Hajda – Toni” pranë Stacionit të Autobusëve, në një lokacion mjaft të përshtatshëm, Prolab Medical & Labortories sjell në Rahovec laborator të sofistikuar dhe me nam në mbarë Kosovën, pra një institucion shëndetësor laboratorik që ka përvojë dhe kredibilitet të jashtëzakonshëm e që tash e kemi dy hapa larg, në mes të Rahovecit.

Shërbimet që i ofron ProLab Medical & Laboratories:

LABORATORI
KARDIOLOGJI
ENDOKRINË
PULMOLOGJI
KIRURGJI

Prolab për festat e fundvitit ofron Zbritje në analizat laboratorike për 50%.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.