Njoftim për studentët që kanë fituar bursë komunale

Të gjithë studentët që kanë përfituar bursën komunale, njoftohen se për të vazhduar më tej me alokimin e mjeteve financiare duhet të shkojnë në drejtorinë e financave në komunë dhe me vete të sjellin:

1. Letër konfirmimin e xhirollogarisë së bankës
2. Letërnjoftimin
3. email adresën dhe nr. e telefonit

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.