Njoftim për mungesë të ujit të pijshëm në Rahovec

Njoftim për mungesë të ujit të pijshëm.

KRU Gjakova njofton konsumatorët se për shkak të defektit në gypin kryesorë Ø 300, që ka ndodhur në fshatin Gexhë, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë .

640x74

Respektivisht zonat që do mbesin pa ujë përfshijnë zonën e fshatrave të Anadrinit, një pjesë e fshatit Xërxe, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Vrajak, Bratotin dhe Dejnë.

Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit duke ndërmarrur të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” sh.a.
04.09.2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.