NJOFTIM – ndryshim në redaksinë e Rahoveci24

Rahoveci24 konfirmon ndryshimin më të fundit në redaksinë e vet.

Nga pozita e kryeredaktorit ka dhënë dorëheqje Arnolld Korenica, duke lënë këtë pozitë të lirë për të rinj profesional në të ardhmen.

640x74

Dorëheqja vjen për shkaqe personale pas 5 viteve kontribut.

Rahoveci24 do të vazhdojë të udhëhiqet profesionalisht dhe paanshëm sikurse nga dita e parë duke qenë opozita e vetme dhe më e fortë që qëndron përkrah qytetarit.

24 orë, ne jemi ju !

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.