Njihuni me 81-vjeçarin nga Rahoveci që sfidon të rinjtë me ushtrimet fizike

Energjia pozitive, dashuria për jetën dhe fiziku i mirë e bëjnë që të ketë një jetë ndryshe nga moshatarët e tij. Ndonëse është 81-vjeçar, Shaban Isma nga Rahoveci, sfidon të rinjtë me aktivitetet e tij fizike. Formën e mirë të trupit që e kishte në rini, mundohet që ta ruaj edhe sot.

Për moshën që e ka, ushtrimet që i bën nuk e lodhin aspak. Kujdes të madh i kushton edhe ushqimit.

640x74
https://www.youtube.com/watch?v=c_AYptn1LMc

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.