Njeriu prapa HardhFest, Emrullah Spahiu, falënderon të gjithë: Suksesi i përbashkët! (Foto)

Emrullah Spahiu, njeriu kryesor prapa HardhFest 2016, ka falënderuar të gjithë për pjesëmarrjen në HardhFest dhe në veçanti qytetarët e Rahovecit dhe vreshtarët, duke thënë se suksesi i atribuohet të gjithëve si një meritë e përbashkët.

Spahiu, i cili udhëhoqi Këshillin organizativ të HardhFest, ka dalë publikisht me një qëndrim të tij personal.

Ai ka falënderuar të gjithë nga qytetarët e thjeshtë e deri te sponsorët dhe institucionet.

640x74

E veçanta e këtij reagimi është atribuimi emocional grupor që ai i bën suksesit, duke thënë se kështu duhet të punohet bashkë për vendin dhe se kjo frymë duhet të vazhdohet edhe për HardhFest 2017.

Postimi i plotë i Spahiut:

xogi

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.