Një faqe fantome ofendoi legjendën Isa Eminhaziri, ai vendos të largohet nga KF Rahoveci

Legjenda absolute e KF Rahovecit dhe ikona e gjithë futbollit kosovar u iritua shumë nga një postim pas barazimit pa gola ndaj Bashkimit.

Faqja fantome KF Rahoveci Press ofendoi paturpësisht legjendën Isa Eminhaziri duke shkruar se epoka e tij përfundoi.

640x74

Pas këtyre postimeve Isa Eminhaziri dha dorëheqje nga aktiviteti në klub çka është lajm katastrofal.

Isa ishte shtylla e klubit në sezonin vjeshtoe dhe nëse ekipi jonë ka gjasa e ka mebduar për ligën e parë e gjendet në vendin e tretë ishte arsyeja vet Isa Eminhaziri.

Ai ishte pivotal me pasimet, sulmin e lojën duke qenë mjeshtri e koka kreative prapa golave të ekipit duke u treguar mjaft mendjehapur modest e duke vënë klubin para vetes.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.