Nisma për Kosovën, fuqizohet në Rahovec

Nisma për Kosovën, fuqizohet në Rahovec. Në këtë parti kanë aderuar shumë njerëz të rinjë. Kanë aderuar dhe disa prej PDK-së dega në Rahovec – për shkak të paknaqësise me udheqjen e deri tanishme të PDK-së në komunën e Rahovecit, ata kanë vendosur ti bashkangjiten Nismës për Kosovë.

Lexoni komunikatën e plot:

640x74

Të dashur e të çmuar qytetarë të Komunës së Rahovecit, të nderuar simpatizantë e anëtarë të subjektit politik NISMA për Kosovën

Sot me një angazhim të madh të anëtarëve të NISMA u bë inaugurimi i zyrës së re të NISMA-s. Duke e parë zhvillimin e subjektit tonë në shtrirje të shpejt dhe pozitive te çdo pjesë e Kosovës, Rahoveci me rrethinë që nga dita e parë e mirëpriti liderin e NISMA-s z.Fatmir Limaj. Ky vend i njohur për kontributin e pashoq që ka dhënë në të gjitha fazat e historisë së Kosovës, ka ditur t’i çmojë çdoherë figurat kombëtare, ndaj dhe mirëpritja për Fatmir Limaj -komandant Çelikut, në Komunën e Rahovdecit do të jetë përherë e ngrohtë.
Në takimin e sotëm në Rahovec e nderuan me pjesëmarrje, kryetari e deputeti Fatmir Limaj, deputetja Valdete Bajrami, deputeti Enver Hoti.

616f2c4d497c78a8fd19e78bbe5a25d4a92511f601f6398ece5ec19b1286f142

12495943_10207124832173364_8940336636670467700_o

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.