Nisin punimet për rregullimin e trotuareve në rrugën “Gëzim Hamza”, në qytetin e Rahovecit

Komuna e Rahovecit vazhdon investimet në përmirësimin e infrastrukturës së përgjithshme ku nga buxheti i saj ka filluar realizimin e projektit “Rregullimi i trotuareve në rrugën Gëzim Hamza”, në qytetin e Rahovecit.

në këtë rrugë, ka pasur edhe në rregullimin e ndriçimit publik dhe riparimi-asfaltimi i kësaj rruge. Rregullimi i ndriçimit publik dhe i trotuareve, ka ardhur pas shqyrtimit të kërkesave te banoreve të cilët jetojnë afër kësaj rruge.

640x74

Me rregullimin e ndriçimit publik dhe të trotuareve, banorëve të cilët kanë kaluar nëpër këtë rrugë u janë ofruar kushte më të mira, pasi që deri me tani, nuk kanë pasur as ndriçim dhe as trotuar.

Haziz Krasniqi zyrtar për Informim në Komunën e Rahovecit

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.