Nga e hëna vjen Smile Bar, një vend i ri atarktiv në qytet

Nga kjo e hënë në qytetin e Rahovecit shtohet një tjetër lokacion atraktiv.

Bëhet fjalë për “Smile Bar” një kafiteri që do të ofrojë ngrohtësi dhe pozitivitet.

640x74

“Smile Bar” vjen në bashkëpunim me Julious Meinl dhe aty pritet të servohet kafe cilësore me mikpritje të ngrohtë.

Smile Bar është i hapur nga e hëna dhe mirëpret të gjithë ata që duan të kalojnë momente të bukura.

Smile Bar gjendet në rrugën “Gëzim Hamza – Piktori” përballë shkollës së mesme. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.