Ne Gexhë fillon projekti për fushën sportive

Në praninë e bashkëpunëtorëve dhe qytetarëve të Gexhës, sot, vihet themeli i projektit më të ri, për fushën e re sportive, fushë kjo e cila do t’u shërbejë banorëve të fshatit Gexhë për aktivitete sportive.

Kryetari Latifi në postimin e tij u shpreh se: “Qeverisja jonë është e përkushtuar, posaçërisht për të rinjtë, duke krijuar dhjetëra projekte që ndihmojnë aktivitete kulturore, rekreative dhe sportive, në mënyrë që talentet dhe energjitë rinore të mos ndrydhen, por të shprehen e zhvillohen.
Do të jemi të përkushtuar që projekti të përfundojë në kohë dhe me cilësi”.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.