Ndihuni të fuqishëm me internetin më të mirë, kurseni 78 euro me ofertën 1 vjeçare të Artvision

Platforma më kualitative e televizionit dhe internetit që është afër klientëve 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, kompania Artvision, po tregon se prioritet gjithnjë është klienti.

Platforma Artvision ka konfirmuar super pakon e re të shërbimit, mega ofertën 1 vjeçare, e cila kushton vetëm 150 euro dhe prej të cilës përfitoni ngritje të shpejtësisë së internetit në 25 MB/s, në 130 kanale HD – natyrisht e gjitha kjo duke kursyer 78 euro.

Në vend që të paguani çdo muaj nga 15 euro për internet 15 MB/s, ju paguani 150 euro për një vit, kurseni 78 euro, përfitoni internet të stuhishëm prej 25 MB/s dhe 130 kanale HD.

640x74

Pra, pos që kurseni 78 euro, ju përfitoni super internet me 25 MB/s, një ofertë kjo e cila ju bën të ndiheni të fuqishëm me internet të stuhishëm – duke kursyer xhepin tuaj.

Me rritjen e klientëve, Artvision kështu demonstron se po rrit edhe shpejtësinë e internetit dhe kualitetin e televizionit, e kështu edhe ofertat tejet të volitshme për xhepin e rahovecianëve.

Ma t’mirë s’ka, vetëm falë me ta dhanë… #LidhuMe Artvision !

Kontakto në: 045 243 688

artvision artikull 1 vit

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.