Ndihmoni Arbenin nga Çifllaku, ka nevojë për transplant në veshkë (Foto)

Arben Abaz Zatriqi – Kastrati, i lindur më 25 Korrik 1974 në Çifllak – Rahovec, URGJENTISHT i duhet transplanti i veshkës!

Ky operacion duhet të kryhet jashtë vendit dhe kushton 30 mijë euro.

Në pamundësi për sigurimin e këtyre mjeteve familjarët i lusin të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë për ndihmë!

640x74

Raiffesien BANK: Swift CODE RBKOXKPR, Iban XK05 1505010001429075
Teb BANK: Swift CODE TEB KXPR, Iban XK05 2019000006679933

Nr kontakti: +386 (0) 49 839 184
raiff 1

raiff 2

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.