Ndeshje interesante sot në Turneun e Pavarësisë

Në Toni Sport po mbahet Turneu i Pavarësisë, ku shumë klube po zhvillojnë aktivitetin sportiv në futboll të vogël.

Ky Turne që po organizohet në patronat të drejtorit për kulturë, Rini dhe Sport, Gardalin Shtavica, ka filluar të hënën.

Menjëherë u zhvilluan ndeshjet e para, ku secila ndeshje ishte më dramatike se tjetra dhe ku kishte rezultate të pritshme.

640x74

Sot zhvillohen ndeshjet e mbetura të fazës së parë nga ora 14:00 dhe menjëherë pas orës 16:00 vazhdon faza e dytë e këtij turneu.

Sot – 14 shkurt

14:00 – Rinia vs All Star

Ora 14:35 – Adi Komerc vs Xhamia Sokoli

Ora 15:15 – Opterusha vs Senoci

Xhiro 2

Ora 16:00 – Kuivendi i Lezhës vs Polluzha

Ora 16:35 – Celina vs Toni Sport

Ora 17:15 – Mullabazi vs Agronomi

Ora 17:50 – Artvision vs Trend

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.