Mungesa e ndriçimit në qytet, komuna paralajmëron sanimin e dëmeve

????????????????????????????????????

Dëtimet në rrjet elektrik kanë ndikuar që disa pjesë të qytetit të mbeten pa ndriçim publik.

Bëhet fjalë për dy nga rrugët kryesore të qytetit.

640x74

Sipas komunikatës së publikuar në uebfaqen e komunës, ndriçimi publik do të sanohet nga KEDS-i dhe komuna.

Rahoveci është një nga qytetet me ndriçim publik smart.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.