Moti në Rahovec këtë vikend, aromë vere me diell

Moti në Rahovec këtë javë pritet të jetë mjaft i përshtatshëm për pushim.

Pas 10 ditëve me temperatura të ulëta dhe rreshke shiu, ky vikend pritet të jetë me diell me temperaturën maksimale që do arrijë 27 gradë.

Një mot i përshtatshëm për të dalë për një kafe në qytetin tonë dhe të ndihmojmë ndërmarrjet tona lokale e të mos i çojmë të hollat në qytete tjera.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.