Ministri që e bëri Hardhfestin meriton përkrahjen tuaj

Memli Krasniqi nuk është vetëm “nip i Rahovecit”. Ai përgjatë viteve si ministër i Bujqësisë ka kontribuar mjaft shumë për zonën e Anadrinisë.

Memli Krasniqi nuk mbahet mend vetëm për rritjen e subvencioneve dhe grantet që ka shpërndarë në përkrahje të bujqësisë së Rahovecit.

640x74

Krasniqi i cili në garën për deputet ka numrin 11, është një nga iniciatorët kryesorë të HardhFestit, festivalit të ribrenduar i cili mbahet në Rahovec.

Ai me ministrinë e tij dhe komunën e Rahovecit ishin mbështetësit kryesor dhe bashkë me Idriz Vehapin ishin njerëzit që besuan në projektin e një grupi profesionistësh në Rahovec.

Sot Hardhfesti është festivali më i madh në Kosovë që këtë vit synon të atraktojë 100 mijë turistë.

Memli Krasniqi kërkon përkrahjen e të gjithëve që të vazhdoje përkrahjen dhe projektet për Rahovecin.

Ai mund të votohet në një paketë ku janë të përfshirë edhe dy kandidatët tjerë të PDK-së, Beatrisa Pista Demiri me numër 63 dhe Andin Hoti me numër 83, kurse si pjesë e koalicionit me numër 12 është edhe Smajl Latifi me numër 68.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.