Ministri Peci: Investime dhe përkrahje në bujqësi me Visar Korenicën si kryetar

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka qëndruar në Rahovec gjatë ditës.

Ai ka takuar fermerët, qytetarët dhe aktivistët e komunës së Rahovecit.

640x74

Visar Korenica ka publikuar një postim nga ky takim, ku ka publikuar një sërë investimesh që do të bëhen në Rahovec.

Postimi i Visar Korenices:

Me ministrin Faton Peci flas pothuajse çdo ditë. Ai vjen në Rahovec çdo javë, zyrtarisht e jo zyrtarisht sepse Rahovecin mjafton ta vizitosh një herë, dhe do ta duash përherë.

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, në Rahovec e ka shtëpinë e tij të dytë. Tashmë jemi mësuar me vizitat e shpeshta dhe interesimin e madh të tij për situatën e fermerëve në komunën e Rahovecit.

Gjatë takimit të përbashkët me ministrin Peci dhe të fermerë e qytetarë të pranishëm folëm për atë që do të punojmë së bashku në mandatin tim 4-vjeçar si kryetar i komunës së Rahovecit.

Ministri i Bujqësisë na njoftoi se ka shumë punë për të bërë për të përmirësuar atë që është bërë këto dy dekada me këtë ministri.

Ai shprehu ngazëllimin e tij me programin Vjeshta Rahoveciane, duke ofruar gjithë mbështetjen e tij për projektet në kuadër të programit të Lëvizjes Vetëvendosje.

Ndër projektet më të mëdha që do të revolucionarizojnë bujqësinë dhe që përkrahen nga Ministria e Bujqësisë janë:

Sistemi i ujitjes së tokave bujqësore

Sigurimi i tregut për shitjen e produkteve

Pikat grumbulluese dhe frigoriferët për shitjen e produkteve në periudha të mëvonshme.

Komplet platforma jonë e subvencionimit

Agroturizmi deri në fuqizimin e masivizimin ndërkombëtar të tij!

Falënderoj ministrin Faton Peci, shihemi sërish në ditët në vijim!

#BashkëQeverisim

#VjeshtaRahoveciane

#VVisari144

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.