Merret vendimi për themelimin e Ansamblit Komunal të Këngëve dhe Valleve në Rahovec

Me shumicë votash unanime është votuar propozimi i kryetarit të komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, për themelimin e Ansamblit Komunal të Këngëve dhe Valleve në Rahovec.

Vendimi është konfirmuar me anë të një postimi në faqen zyratre të Komunës së Rahovecit.

640x74

Ky është një hap i rëndësishëm drejt jetësimit të jetës kulturore në Rahovec, i cili shpresojmë të pasojë edhe me ri-aktivizimin e aktiviteteve tjera kulturore si Teatri i Qytetit apo edhe Kino e qytetit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.