Mërgimtari Naim Dina erdhi nga Zvicra vetëm për KB Rahovecin

Rahoveci do të jetë më i bashkuar se kurrë në finalen para finales ndaj Pejës.

Se qyteti është prapa e tregon edhe fakti se biletat thuhet se janë shitur.

640x74

Madje ka edhe mërgimtarë që kanë ardhur nga diaspora për ta përkrahur KB Rahovecin.

I tillë që sakrifikoi ishte edhe Naim Dina, i cili udhëtoi vetëm e vetëm që ta përkrah KB Rahovecin.

Klubi i basketbollit gjallëroi dhe po bën krenar gjithë qytetin.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.