Mërgimtarët gjallërojnë Rahovecin në prag të Kurban Bajramit

Bashkëatdhetarët tanë që jetojnë në diasporë po vijnë masovikisht në prag të festës së Kurban Bajramit.

Tashmë në qytet dhe në fshatrat përreth po dallohet një gjallëri më e madhe, kryesisht nga veturat e reja dhe moderne të cilat po shfaqen dhe po gjallërojnë ambientet.

640x74

Më shumë njerëz shihen edhe në vendet publike, çka pritet të ndikojë pozitivisht në ekonominë e bizneseve të vogla në komunën e Rahovecit.

Mërgimtarët kanë gjallëruar Rahovecin në prag të festës së Kurban Bajramit, pa asnjë dyshim.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.