Më 28 Maj ndeshja e madhe e barazhit, të gjithë në Gjakovë kundër Istogut

Rahoveci zhvillon ndeshjen e barazhit ndaj Istogut më 28 maj ndaj Istogut.

Federata ka caktuar që ndeshja të zhvillohet nē Gjakovë.

640x74

Fitorja është opsioni i vetëm i Rahovecit nga ky takim.

I gjthë Rahoveci dhe Ultras Vreshtarët ftohen në takim që të shpëtohet ekipi prej rënies në Ligë e Dytë ku bëjnë pjesë kryesisht fshatrat.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.