Mbyllet karnevali Golden Eagle, çudit pjesëmarrja e qindra personave nga Rahoveci

Qindra (mos të themi mijëra) persona nga Rahoveci morën pjesë në Suharekë në karnavalin “Golden Eagle”.

Me vite të tëra kjo kompani ka investuar për të krijuar një karneval dhe tash ka arritur ta masovizojë.

640x74

Një skenë gjigante dhe mega yjet vendore të skenës shqiptare kanë ndikuar që të mblidhen mijëra të rinj në këtë karneval që qëllim e ka promovimin e Suharekës si destinacion dhe reklamimin e gjigantit Golden Eagle.

Rahoveci24 mëson se  prezencë masive kishte nga Rahoveci në këtë karneval, një trend mjaft shqetësues duke bërë Rahovecin edhe më tej jo atraktiv për qytetarët tanë.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.