Mblidhet Këshilli i Prindërve i Rahovecit, kërkojnë të nisë mësimi

Këshilli i Prindërve i Komunës së Rahovecit sot mbajti takim me kryetarët e Këshillit të Prindërve të shkollave ne komunen tonë.

Përfaqesuesit e prinderve unanimisht kërkesen e tyre të vetme drejtuar qeverise dhe SBASHK-ut kan fillimin e mësmit në shkolla menjëher.

Ata jane te bindur se Qeveria dhe SBASHK-U jane plotesisht pergjegjes për demin e shkaktuar nxenesve dhe prinderve te tyre dhe jane te detyruar ta largojne kete dem, dhe se nxënësi eshtë viktima e vetme e kesaj greve.

Prindërit theksojn se e drejta për shkollim është e drejtë elementare e garantuar me kushtetutë dhe ligj si dhe ekzistojnë sanksione për ata që nuk e respektojnë ligjin!

Përfaqesuesit e prindërve jane tejet të shqetesuar me situaten e krijuar ne vend dhe potencojnë se mësimi është mbi të gjitha.
Ndersa Greva ka kuptim kur nuk dëmton nxënësit dhe procesin mësimor.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.