Mblidhen mjetet për shërim në kohë rekord, Rahoveci i madh nuk lë keq Mezahir Haxhijahën

Janë mbledhur në pak orë mjetet e nevojshme për shërimin e Mezahir Haxhijahës.

Ikona e medias vuan nga një sëmundje e rëndë në shpinë.

640x74

Rahoveci24 dhe një grup qytetarësh bënë thirrje për të ndihmuar Haxhijahën.

Dhe, Rahoveci u mobilizua dhe u tregua i madh duke u mbledhur të githa mjetet e nevojshme.

Rahoveci mezi pret rikthimin e Haxhijahës në mikrofonin e radios, për të mbajtur të informuar gjthë qytetin.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.