Mbështetet Nisma Socialdemokrate në Rahovec, formohet nëndega e pestë

Banorët e Komunës së Rahovecit i dhanë një mbështetje të fuqishme Nismës, ku dhe me këtë rast u formua edhe nëndega në këtë qytet, ku kryetar u zgjodh Suada Bugari Sokoli.

Koordinatori Nisma Socialdemokrate në Rahovec, Admir Mullabazi tha se Nisma Socialdemokrate është e vetmja alternativ për të ardhmen dhe se vizioni i kësaj partie në krye me Fatmir Limaj do të bëjë ndryshimin në tërë Kosovën ashtu edhe në Rahovec,

640x74

Në këtë takim ishin përfaqësues edhe nga qendra e Nisma Socialdemokrate deputetu z. Haxhi Shala

NISMA Socialdemokrate dega në Rahovec, kohë të fundit është rikthyer si asnjëherë më parë me formimin e nëndegëve në gjithë fshatrat e territorit të komunës së Rahovecit

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.