MAPL ndihmon Komunën e Rahovecit në rregullimin e stadiumit të futbollit në Xërxë

Komuna e Rahovecit dhe Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, kanë nënshkruar edhe një Marrëveshje Mirëkuptimit që ka të bëjë me rregullimin e stadiumit të futbollit në fshatin Xërxë-Rahovec.

Marrëveshja e Mirëkuptimit është nënshkruar nga Kryetari i Komunës së Rahovecit , Idriz Vehapi dhe Bajram Gecaj zëvendësministër i MAPL-së.

640x74

Bazuar në k;t; marr;veshje, MAPL do të mbështes këtë projekt me 34 mijë e 200 euro, kurse Komuna e Rahovecit nga buxheti i saj do t’i ndajë 40 mijë e 300 euro. Vlera e përgjithshme për realizimin e këtij projekti arrin në shumën totale prej 74 mijë e 500 euro.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.