MAPL mbështet aplikimin e masave të efiçencës së energjisë në Rahovec

MAPL mbështet Komunën e Rahovecit në financimin e projektit – Aplikimi i masave të efiçencës së energjisë – ndriçimi publik në Komunën e Rahovecit.

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Idriz Vehapi, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizimin e projektit – Aplikimi i masave të efiçencës së energjisë – ndriçimi publik, në Komunën e Rahovecit.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.