LVV në Rahovec: Krijojmë qeverisje gjithpërfshirëse me krejt partitë, jo qeverisje të TALL-it

Vetevendosja në Rahovec ka vazhduar me komunikatat e fuqishme kundër pushtetit aktual.

Sipas komunikatës së degës së Lëvizjes Vetëvendosje në Rahovec, paralajmërohet qeverisje gjithpërfshirëse me subjekte tjera politike duke formuar shumicën në Kuvendin Komunal.

640x74

Sipas VV-së në Rahovec, vetëm kështu mund t’i jipet fund qeverisjes autokrate të bazuar në TALL i siç thonë ata – miqve dhe jaranave të tandemit Smajl Latifi dhe Ramush Haradinaj.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.