LVV dënon ofendimet dhe nënçmimet e Smajl Latifit ndaj Visar Korenicës në debatin e balotazhit në Kanal 10

Lëvizja Vetëvendosje – dega në Rahovec, ka dënuar ashpër siç thonë ata – ofendimet dhe nënçmimet e bëra nga kryetari aktual Smajl Latifit ndaj kandidatit të VV-së për kryetar, Visar Korenicës.

Në komunikatën e plotë, të cilën Rahoveci24 e sjell të pa edituar për transparencë të publikut, renditen një varg të fjalëve ofenduese që Latifi i ka thënë Korenicës në debatin e ashpër në Kanal 10.

Debati në Kanal 10 ishte një prej debateve më të ashpëra ndonjëherë mes kandidatëve për komuna.

Më poshtë komunikata e plotë e VV-së për debatin në fjalë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.