Lumenj të pastër, jetëgjatësi për të gjithë – projekti i ri për mbrojtjen e lumenjve

Këto dite në Komunën e Rahovecit konkretisht në Rahovec (Lumi Duhllo, Rimnik), në fshatin Sopniq (Lumi Sopniq) dhe fshatin Fortesë (Lumi Bellaja) filloi implementimi i projektit ambientalist, me fokus te veçantë rrjedhat ujore te lumenjëve në fjalë.

Projekt ky i i mbeshtetur nga “CRESSIDA, REC-Kosova, në realizim te OJQ”KRR” Këshilli Rinor Rahovec”, i cili si objektiv ka:

640x74

1. Identifikimin e shkaktarve te ndotjes se ujrave,

2. Hartimin dhe publikimin e metodave mbrojtëse te shtreterve te lumenjëve,

3. Adresimin e shkaktarve degradues ne organe kompetente vendore dhe nderkombetare,

4. Diskutimi i problemeve te identifikuara permes tryezave, etj.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.