Liro dhomë për Hardh Fest 2016!

Tashmë shumica e hoteleve janë rezervuar dhe tendat në Hardh Camp po ashtu janë në përfundim të rezervimeve.

Kështu, ftojmë qytetarët që të lënë kontaktin e tyre dhe dhomat që mund t’i lirojnë me qera gjatë 2, 3 dhe 4 shtatorit ku pritet numër i madh i vizitorëve!

#PerKokerrtQefit

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.