Le të falënderojmë kryesinë, tifozët dhe qytetin – Le të pështyjmë politikanët (Foto)

KB Rahoveci ka deklasuar KB Yllin me rezultat 91-84 në një spektakël në Gjakovë.

Këso spektakle Rahoveci meriton ti shohë në palestrën tonë.

640x74

Këto spektakle i kemi falë kryesisë fantastike, tifozëve dhe qytetarëve puntor që udhëtojnë për vendin e tyre e bëjnë këtë qytet madhështor.

Le ta shijojmë këtë fitore të Rahovecit në secilin aspekt.

Faleminderit për:

Bekim Hoxha – president
Fidan Rama – zv. president
Afrim Sharku – Drejtor Gjeneral
Alban Rama – Drejtor Sportiv
Hamez Kasapi
Ibrahim Hoxha
Florim Haxhimeri – Loli
Isa Rama ( Xhuli )
Admir Mullabazi
Adrian Sharku
Besart Zeka
Hasan Vuqeterna (Canni – kryetar Ultras Vreshtaret)

PS: Për fund, le ti pështyjmë matrapazët e politikës dhe PALESTRËM E TURPIT.

 

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.