LDK me prezencë solide në Asamble Komunale, këta janë emrat

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) do të ketë 6 asambleistë në Kuvendin Komunal.

Kjo parti u rikthye fuqishëm në këto zgjedhje duke rrëmbyer numër të madh të votave dhe vendin e tretë, për çka ky konsiderohet sukses i madh.

640x74

LDK në Kuvendin Komunal përfaqësohet nga bartësi i listës që ka qenë edhe kandidat për kryetar, Burim Krasniqi, Faton Ramadani, Eqerem Spahiu, Masar Popaj, Edona Kryeziu dhe Fahrije Lushi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.