LDK mban takim në fshatra të Rahovecit

Subjekti i Lidhjes Demokratike të Kosovës është duke mbajtur mbledhje me nëndegët e saj të rrethinës së Rahovecit.

Takimi është i organizuar për fshatërat si:Xërxe, Gexhë, Fortesë, Pataqan I Ulët dhe Sopniq, i mbajtur në Shtëpinë e Kulturës në Xërxe.

640x74

Në këtë mbledhje po zhvillohet një lloj diskutimi rreth ankesave të qytetarëve në këtë komunë. LDK-ja është subjekti I cili ndër kohë ka dëshmuar kreativitetin e saj në këto fshatëra.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.