LDK mban mbledhje, diskutohet për takime me qytetarë, OJQ e biznese

Kryesia e LDK-së dega në Rahovec mbajti takimin e radhës me kryetar të nëndegëve, përfaqësues të Forumit të Gruas dhe Forumit Rinorë, ku u diskutua dhe vlerësua aktiviteti i degës të LDK-së dhe grupit të asambleistëve.

Në këtë mbledhje, të gjithë u pajtuan për aktivitetet në ditët në vijim me anëtar, aktivist dhe strukturat e LDK-së në nëndegë, si dhe me qytetarë, biznese, OJQ , Klube Sportive, Shoqëri Kulturore dhe Artistike etj.

640x74

Postimi i Burim Krasniqit:
https://www.facebook.com/BurimKrasniqiLDK/posts/203866948675781

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.