LDK dhe Burim Krasniqi zgjohen nga gjumi – por nuk thonë asgjë në reagimin e tyre

Urime – LDK dhe Burim Krasniqi janë zgjuar nga gjumi që i ka kapluar, fillimisht me heshtjen në fund të seancës së fundit në Asamblenë Komunale dhe më pas me heshtjen publike.

Në reagimin e tyre tashmë lideri opozitar Burim Krasniqi, nuk thotë asgjë, vetëm me fjalë boshe thotë se do të jetë lider i opozitës, ndonëse nuk flet asnjë fjalë për Përplasjen e Madhe në fund të seancës së kaluar dhe faktin se kryesuesi i Kuvendit komunal i zgjedhur nga VET OPOZITA është në prag të shkarkimit.

640x74

Po sjellim të pa redaktuar reagimin e Burim Krasniqit, i cili realisht nuk thotë asgjë në reagimin e tij, dhe vazhdon të injorojë situatën e fundit të krijuar politike për t’i shërbyer kështu pushtetit.  

Postimi i plotë i tij:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.