Lavdije Demshës i duhen 60 mijë euro për t’u shëruar, kërkon ndihmën e Rahovecit

Lavdije Demsha, 33 vjeçare, nga komuna e Rahovecit, ka nevojë për ndihmën tonë.

Lavdija u diagnostifikua me tumor në pjesën nën gjunj, ku për ndërhyrje urgjente i duhet shuma prej 60 mijë eurosh.

640x74

Kjo shumë është e papërballueshme për familjen e saj.

Të bashkohemi dhe t’i ndihmojmë Lavdijes në llogaritë e mëposhtme:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.