Latifi dhe Duraku shpërndajnë pajisjet për sektorin e bletarisë

Komuna e Rahovecit, respektivisht drejtoria e bujqësisë ka bërë shpërndarjen e pajisjeve për bletari, ku gjithsej 38 bletarë sot i kanë pranuar pajisjet ( centrifuga për mjaltë dhe shkrirëse të dyllit me avull).

Në ditët në vazhdim do të vazhdohet me shpërndarjen edhe të pajisjeve tjera varësisht prej furnizimeve nga operatorët ekonomik.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.