Latifi dështon të tregojë si do t’i sigurojë 1 milion euro, madje premton ritje (LIVE Video)

Kandidati i AAK-së, Smajl Latifi, thotë se do ta realizojë buxhetin për bujqësi.

Por, kur u pyet nga prezantuesi më i mirë në Kosovë, Fidan Rama, se si do ta sigurojë këtë buxhet, ai mbeti i stepur dhe nuk arriti të spjegojë se si do t’i sigurojë këto mjete.

640x74

Madje ai vazhdoi të mbajë zotimin e tij publik dhe shkoi edhe më larg duke thënë se do ta rrisë këtë buxhet në vitin 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=LA6IBZHwrqY

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.