Latifi dëshiron ta ndërtojë për 30 mijë, vetëm renovimi i çerdhes kushtoi 30 mijë

Përllogaritjet hiperbolike në fushatën zgjedhore në Rahovec nuk kanë të ndalur.

Ishte kandidati për kryetar, Smajl Latifi, ai që bëri të ditur se ka plan të kursejë nga udhëtimi i Vehapit në Prishtinë për të ndërtuar një çerdhe me 30 mijë euro.

640x74

Megjithatë, kjo do të jetë e pamundur. Duke parë nevojat për çerdhe, nevojitet një ambient bashkëkohor.

Vetëm renovimi i çerdhes në Rahovec kushtoi 30 mijë euro, kurse Latifi dëshiron ta ndërtojë një të re për 30 mijë.

Ajo që vlen të përmendet është se edhe ajo çerdhe ekzistuese e cila u rinovua tash është shkatërruar dhe është hapur një tender në vlerë 700 mijë euro për ndërtimin e saj.

Në Gjilan në anën tjetër çerdhja kushtoi 400 mijë euro. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.