Largohen mbeturinat nga lagja e epërme dhe pjesë tjera të qytetit (Foto)

Pas raportimit të Rahoveci24 se lagje të caktuara të qytetit tonë janë të vërshuara nga mbeturinat, ka pasuar reagimi i institucioneve.

Kompania Eko-regjioni ka njoftuar se ka larguar mbeturinat nga lagja e epërme, pas raportimeve të Rahoveci24 se xhamia e re aty pranë është duke u ndikuar nga këto mbeturinat.

Kjo kompani ka njoftuar se edhe lagje tjera janë pastruar.

640x74

Po ashtu, së fundmi është futur në përdorim edhe kamioni i sofistikuar që fshinë rrugët.

Pra, na pret një vjeshtë me rrugë mjaft të pastra në Rahovec, përkundër faktit se traktorët po shfrytëzohen dhe po lënë gjurmë të lloqit nëpër rrugë.

Shikoni fotot:
mbeturina 1

mbeturina 2

mbeturina 3

mbeturina 4

mbeturina 5

mbeturina 7

mbeturina 8

mbeturina 9

mbeturina 10

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.