Lansohet 99esim.com, 1GB falas menjëherë në pako për Diasporën

99esim.com është lansuar sot gjatë ditës edhe zyrtarisht.

Kjo është platforma më serioze e eSIM digjital e cila mundëson udhëtuesit nga Kosova të kenë internet në Evropë.

640x74

99esim.com është platforma e parë që ka menduar për Diasporën duke realizuar një pako të veçantë me 1GB dhe 10GB internet dhe pikërisht në start të ekzistimit kjo platformë jep 1GB shtesë falas për ata që blejnë një nga pakot e Diasporës.

Pako e Diasporës është e konceptuar për të mbuluar udhëtimi ne gjatë të mërgimtarëve me internet të lirë e të shpejtë 4G/5G, pa tarifa të shtrenjta roaming dhe që të kenë internet edhe gjatë qëndrimit në Kosovë.

Kjo platformë pos pakos për Diasporë ka edhe pakon për Europë, EU+Ballkan, Ballkan dhe pako të përgjithshme me kontinente tjera dhe pako globale për gjithë botën duke qenë unike nga të gjitha platformat e ngjashme shqiptare.

Ndër veçoritë tjera është platforma e bashkëpunimit me biznese, ku secili që ka një dyqan, biznes, mobishop apo është influencer mund të lidhë bashkëpunim për të ri-shitur paketa eSIM nga 99esim.com.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.