Kur përurohet objekti i Dializës dhe kur do fillojë Rentgeni? (Video)

Drejtori për Shëndetësi, Munib Durguti, ka folur rreth çështjeve të ndjeshme të Dializës dhe Rentgenit që ende nuk po funksionalizohen në QKMF-në e Rahovecit.

Munib Durguti u pyet konkretisht nga emisioni “Perspektiva” se pse nuk po punon Rentgeni ende.

Ai jep sqarim për çështjen e Rentgenit dhe tregon nëse ai do të fillojë punën.

640x74

Po ashtu, drejtori Durguti tregon sakt se kur do të përfundohet ndërtimi i objektit të Dializës dhe kur do të fillojë punën ai.

Shikoni videon dhe emisionin për t’i kuptuar këto:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.